MUSIIKKIMARATON


LAUANTAINA 10.6.2023

Yhden päivän aikana useat konsertit kuljettavat kuulijat Rantaraitin lähes päästä päähän.
Kesäisiä konsertteja ravintoloiden ja kahviloiden terasseilla. Päivän aikana on mahdollista käydä kuuntelemassa jokin tietty konsertti tai viettää koko kesäpäivä edeten konsertista toiseen. Päivä alkaa Laurinlahdesta ja päättyy Tapiolaan.

AIKATAULU

Klo 13
Duo Ström&Holmström
Pop-up kahvila Laurinlahdessa

Klo 14.30
Nujakka
Café Merenneito

Klo 16
King Cockroach
Café Mellsten

Klo 17.30
Duo LeJarGon
Ravintola Otsolahti

Pop-up kahvila Laurinlahdessa klo 13

Tunnelmallisia tangoja, mehukkaita melodioita!
Duo Ström&Holmström soittaa italialaisten säveltäjien Roberto Melangolan ja Matteo Fallonin musiikkia maustettuna Astor Piazzollalla ja Jorge Cardosolla.

Café Merenneito klo 14.30

Kuuntele, tunne ja koe jazzin vapaus, Nujakka on täällä!

NUJAKKA on energinen trio joka käy musiikillista keskustelua niin kuiskaillen kuin kovalla räyhällä. Yhtyeen musiikki pohjautuu vapaaseen improvisaatioon, joka sulautuu yhteen sävellettyjen piippulaulujen kanssa. Nujakan musiikissa on vaikutteita skandinaavisen kansanmusiikin herkkyydestä sekä free jazzin energiasta. Nujakassa soittavat Aaron Koskelainen, Elias Ojutkangas ja Jaakko Arola.

Café Mellsten klo 16


Kahdella aiemmalla Rantaraitti Soi! -festivaalilla esiintynyt King Cockroach palaa jälleen!


KING COCKROACH on energinen coveryhtye, joka esittää tribuuttina Chick Corean musiikkia epätyypillisellä kokoonpanolla. Harmonikan ympärille rakennetut sovitukset vievät Corean musiikin taatusti uusiin sfääreihin. Yhtyeessä soittavat harmonikansoittaja Ella Koura, tuubisti Kenneth Ojutkangas ja rumpali Elias Ojutkangas

Ravintola Otsolahti klo 17.30

DUO LEJARGON on kahden kunnianhimoisen ja temperamenttisen harmonikansoittajan Sini Strömin ja Sonja Vertaisen muodostama duo. Muusikot aloittivat yhteisen musisoinnin silkasta taiteen tekemisen ilosta ja palkeiden puhkumisen tuomasta yhteydestä, ja sillä polulla kaksikko on edelleen. Duo vie kuulijat Piazzollan taipuisaan tangoon, sekä perinteiseen suomalaiseen harmonikkamusiikkiin á la Pihlajamaa. Notkeat sormet sekä puhkuvat palkeet takaavat kesäisen kepeän hetken Otsolahdessa. Tämä on Pihlajamaata & Piazzollaa!